Bakfietsen

Doorheen de jaren hebben we de grootste kwalitatieve collectie bakfietsen opgebouwd die er in een fietswinkel te vinden is. Elke bakfiets uit ons assortiment heeft zijn pluspunten. Daarom gaan we in een persoonlijk gesprek samen op zoek naar de meest geschikte bakfiets voor uw situatie.
Want bijvoorbeeld mensen die voor snelheid kiezen gaan eerder voor een tweewieler. Voor mensen waarbij stabiliteit & laadvolume een belangrijke rol speelt eerder voor een driewieler. Maar er zijn ook tussenoplossingen. 

Omdat er zoveel over te vertellen is vragen we wel om steeds een afspraak te maken ! 

Onze merken : Bakfiets.nl, Bergamont, Butchers & BicyclesChristiania Bikes, Dolly BikesJohnny Loco, Nihola, Onderwater, SocibikeUrban Arrow, Winther.
Voor meer informatie kan u ook onze website http://www.bakfietsinfo.be bezoeken.

Omdat bakfietsen professioneel afgemonteerd & afgesteld dienen te worden, zijn deze niet via de webshop te bestellen maar wel eventueel wel te reserveren.
Na reservatie nemen we contact met u op om uw wensen verder te bespreken. 

Onze service stopt niet na de aankoop / levering van uw bakfiets, wij kunnen ook garant staan voor het onderhoud en herstellingen indien nodig, 

Heeft u reeds een (tweedehands) bakfiets en bent u op zoek naar accessoires of vervangingsonderdelen ? Contacteer ons dan via het contactformulier.
Binnenkort rechtstreeks te bestellen via de webshop.
 

Neem gerust al eens een virtueel kijkje in de bakfiets-showroom :